Luft til vand varmepumpe

LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Solens stråler tilfører masser af energi til jorden og luften. Ved at udnytte denne gratis energi og de vedvarende energiressourcer til opvarmning via en varmepumpe, får du en utrolig miljøvenlig og effektiv varmeløsning, og du er garanteret en lav varmeregning, idet solens stråler leverer op til 75 % af energien til varmepumpen – helt gratis. Dermed kan du se frem til at blive 100 % uafhængig af fossile brændstoffer.

MILJØVENLIG LØSNING

AroTHERM kølemiddel split varmepumpen har en SCOP værdi helt op til 4,60. Det betyder, at varmepumpen i gennemsnit – over hele fyringssæsonen – producerer 4,60 kWh varme for hver gang den bruger 1 kWh el. Med Vaillants aroTHERM kølemiddel split luft til vand varmepumpe kan du nemt og enkelt udnytte alle fordelene ved vedvarende energi og tilgodese miljøet, idet du mindsker energiforbruget og CO2 udledningen betragteligt.

TILPASSET DET DANSKE KLIMA

AroTHERM kølemiddel split luft til vand varmepumpen er utrolig effektiv og fleksibel. 

Varmepumpen er testet og designet til det skandinaviske klima og har en effektiv drift helt ned til -20° C. Dette kan bl.a. lade sig gøre, da kølemiddelrørene, der forbinder udendørs- og indendørsenheden er præisolerede og fyldt med frostfrit kølemiddel.

aroTHERM + uniTOWER

AroTHERM kølemiddel split varmepumpen placeres udenfor og indendørs monteres uniTOWER uniten, som er den perfekte partner til varmepumpen.

UniTOWER er en enestående og flot unit med indbygget varmtvandsbeholder på 190 liter, integrerede hydrauliske komponenter, elpatron til back-up for varme og varmt vand, trykekspansionsbeholder på 15 liter og cirkulationspumpe.

Det unikke samarbejde mellem uniTOWER og aroTHERM varmepumpen byder på optimal varmekomfort, og kan dække ethvert opvarmnings- og varmtvandsbehov.

Få et tilbud