Renovering af badeværelse
Badudstilling
Badekar
Møbler
Toiletter

Renovering af badeværelse

Vangvedvængets VVS er specialister i at puste nyt liv i dit badeværelse. Vi har igennem årene udført et stort antal både renoveringer og nybyggerier af badeværelser i det midtjyske.

Vi har en erfaring og ekspertise, som gør at pris og kvalitet altid hænger sammen, og at arbejdstiden bliver minimeret til mindst mulig gene for vore kunder.

I vores showroom på Vangvedvænget 1 i Voel har vi udstillet badeværelsesmiljøertoiletter, brusere, badekar, armaturer, afløb samt andet interiør til badeværelset. Her viser vi rundt og finder sammen med vores kunder de elementer, der passer bedst til både deres stil og til resten af boligen.

Vi står for alt VVS-arbejdet og henviser gerne til murer og elektriker, hvis renoveringen kræver disse kompetencer.

Inden aflevering af det færdige byggeprojekt, stort som lille, gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikker på, at det endelige resultat lever op til jeres ønsker.

Ring nu på 8685 3235 eller send en mail til info@vangved.dk og få et tilbud på renovering af dit badeværelse.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at få drømmebadeværelset hvad end det indeholder den store hjemmewellnessafdeling eller blot er et beskedent lejlighedsbadeværelse.

Nyt hus
Vi har igennem flere år haft et tæt samarbejde med blandt andre arkitektfirmaet LTM Arkitekt og Byggefirma, som designer huse til priser hvor alle kan være med.

Hvert hus er unikt design, hvilket gør samarbejdet udfordrende og spændende.

Læs mere om LTM her.

Badeværelset herover er et renoveringsprodukt med elementer fra Strømberg Bad, Kuma, Børma, Ifö, Dansani og HansGrohe.

Hør mere

Udfyld formularen og bliv kontaktet.