Renovering af badeværelse

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Vangvedvængets VVS er specialister i at puste nyt liv i dit badeværelse. Vi har igennem årene udført et stort antal både renoveringer og nybyggerier af badeværelser i det midtjyske.

Vi har en erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid hænger sammen, og at arbejdstiden bliver minimeret til mindst mulig gene for vores kunder.

I vores showroom på Vangvedvænget 1 i Voel har vi alt, hvad hjertet kan begære til det nye badeværelse. Her viser vi rundt og finder sammen med vores kunder de elementer, der passer bedst til både jeres stil og til resten af boligen. Vi står for alt VVS-arbejdet og henviser gerne til murer og elektriker, hvis renoveringen kræver disse kompetencer.

Inden aflevering af det færdige byggeprojekt – stort som småt – gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikre på, at det endelige resultat lever op til jeres ønsker.

Ring nu på tlf. 8685 3235 eller send en mail til info@vangved.dk og få et tilbud på renovering af dit badeværelse.

Vi vil glæde os til at kunne hjælpe jer med at opfylde jeres badeværelsesdrømme.

NYT HUS

Står I for at skulle bygge nyt, kan vi selvfølgelig også hjælpe. Vi har et fast team, som står for alt nybyggeri og som naturligvis også står klar til at hjælpe Jer.

Vi har igennem flere år haft et tæt samarbejde med blandt andre arkitektfirmaet LTM Arkitekt og Byggefirma, som designer huse til priser, hvor alle kan være med.

Hvert hus er unikt design, hvilket gør samarbejdet udfordrende og spændende. Kig ind på deres hjemmeside og lad jer inspirere.

Få et tilbud