Badeværelse

Renovering af badeværelse
Badudstilling
Badekar
Møbler
Toiletter

Badeværelse

Nyt badeværelse – sådan klarer vi den

Når badeværelset skal have et løft eller laves helt fra bunden, så er Vangvedvængets VVS din foretrukne samarbejdspartner.

Duravit durastyle badeværelse miljø

Processen starter med et møde i vores showroom, hvor vi med udgangspunkt i enten vores udstillede miljøer eller vores leverandørers kataloger sammen finder frem til netop de møbler, armaturer, toilet, bruseniche, spejl og hvad der ellers hører til i netop jeres drømmebadeværelse eller det mest hyggelige og indbydende gæstetoilet I kunne tænke jer.

I vores store showroom har vi udstillet nogle af vores leverandørers mest populære miljøer, så I kan få et billede af hvordan de møbler I har set jer varme på ser ud sammen med eksempelvis det badekar og det toilet, I også ønsker jer.

Det er en stor fordel, hvis I har taget mål af rummet inden I kommer, så vi kan være helt realistiske omkring størrelsen på de enkelte elementer og ikke mindst indretningen af badeværelset. Vores dygtige badeværelseskonsulent hjælper med at tegne jeres badeværelse op med både toilet, bruser, vask og vaskeskab samt evt. højskab(e), badekar mv.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores udstilling på Vangvedvænget 1 i Voel.

Ring gerne på tlf. 86 85 32 35 og lav en aftale forud for jeres besøg.

For altid at have plads til de nyeste kollektioner fra vores leverandører, sælger vi løbende ud af udstillings- og demomodeller.

Se aktuelle tilbud i butikken her.

Book et møde med vores badeværelseskonsulent

Udfyld formularen og bliv kontaktet.