Fastbrændselskedler

FASTBRÆNDSELSKEDELER

Fröling-fastbrændselskedler overbeviser med høj praktisk anvendelighed, robusthed og sikkerhed på baggrund af årtiers erfaring. Fastbrændselskedler er billige i drift og har en høj grad af bekvemmelighed, f.eks. med automatisk tænding. 

For dem, der brænder med træpiller og træ, er kombinationskedler det rigtige valg. På denne måde kan du udnytte fordelene ved en brændekedel og et fuldautomatisk varmesystem. For at være fleksible i fremtiden findes der fastbrændselskedler med en pilleflange, så pilleenheden kan eftermonteres når som helst.

S1 TURBO

Denne brændekedel fra Fröling (15-20 kW) kombinerer alle funktionerne i en moderne biomasseovn. Den hastighedsregulerende inducerede trækventilator sikrer en konstant forbrænding af høj kvalitet, og udstødningen af kuldioxidgas ved lav temperatur forhindrer enhver lækage af røggas, selv under omlægning.

S3 TURBO

Fastbrændselskedlen S3 Turbo koncentrerer sig om det væsentlige. Den har mange funktioner, som ellers kun findes i „overklasseudgaverne“ af fastbrændselskedler.
– Patenteret, cylindrisk brændkammer med høj temperatur og fremragende forbrændingsværdier
– Egen varmedør til let opvarmning
– Røggasspjæld hindrer udtrængning af røg ved opfyldning af brænde
– Hastighedsstyret røgsuger til effektregulering og fuld driftssikkerhed.

S4 TURBO

Fyld, tænd, luk døren, varm op. S4 Turbo fra Fröling, som er en stykkeværkskedel til træ, tilbyder en hidtil uset komfortpakke! Og hvis du vil have det endnu mere bekvemt, kan du forkæle dig selv med den automatiske tænding anordning, der fås som ekstraudstyr.

Få et tilbud