Geberit – Toiletter

GEBERIT TOILETTER

Geberit har igennem mange år været førende på det danske marked med deres douchetoiletter. 

Et douchetoilet renser dig med vand efter toiletbesøg, hvilket kan være mere effektivt og skånsomt end at bruge toiletpapir. Dette kan reducere risikoen for bakterier og infektioner. Vandrensning kan være mere behageligt, især for personer med følsom hud eller hæmorider. Det kan også give en følelse af friskhed og renhed, som toiletpapir måske ikke kan opnå. For personer med medicinske tilstande som hæmorider, irritabel tarm, eller dem, der er ældre eller har nedsat mobilitet, kan et douchetoilet gøre det lettere og mere skånsomt at opretholde god hygiejne.

Mange moderne douchetoiletter kommer med ekstra funktioner som opvarmede sæder, justerbare vandstråler og tørrefunktioner, hvilket kan øge komforten og brugervenligheden.

Få et tilbud

Geberit Aquaclean Alba

Det nyeste skud på stammen af duschtoiletter fra Geberit. Alba har alle basisfunktionerne ved et duschtoilet. Toilettet er med åbenskyllerand og turboflush+ skyllefunktion, pulserende vaskestråle, justerbar position for dusch-armen, temperaturstyring på vandet.

Fjernbetjening og brugergenkendelse

Geberit Mera Douchetoilet

Geberit Aquaclean Mera Comfort

Douchetoilettet der kan det hele! Det åbner og lukker selv låget. Der er varme i sædet, som selvfølgelig kan justeres i varmegrad. Der er to skyllefunktioner, den almindelige pulserende skyllestråle og så er der ladydouche, der lige kommer lidt længere frem. Temperaturen på vandet kan selvfølgelig justeres. Der er tørrefunktion og udsugning, så ubehagelige dufte forsvinder. Ydermere er der søgelys under skålen, så man kan finde toilettet, uden at tænde lyset. Betjenes via fjernbetjening eller app på telefonen.

Kombinerer man Geberit Aquaclean Mera Comfort med Geberit Sigma 80 betjeningsplade, så skyller toilettet også selv ud, efter endt besøg.

Gulvstående toilet, TurboFlush

Ifö Spira Art 2.0

Det nyeste skud på stammen i gulvstående toiletter fra Geberit Ifö.

WC-skålen er uden skyllerand og med TurboFlush-skylleteknik, med et stort skyl på kun 4 L.

Toilettet leveres med softclose og EasyMount sæde 

Ifö Spira Art hængeskål

Ifö Spira Art hængeskål

Spira Art hængeskål uden skyllerand, hvilket sikrer en nemmere rengøring af skålen. Skålens udvendige side er helt glat

Leveres uden sæde