Duravit – Toiletter

DURAVIT TOILETTER

MERE HYGIEJNE I TOILETTER

Den nye udvikling er ikke en overfladebelægning, men en antibakteriel keramisk glasur, der er beriget med metalioner (zink-tin-baseret), og giver en næsten ubestemt effektivitet. HygieneGlaze integreres i den keramiske glasur under brændingen af produktet, hvilket sikrer en reduktion af bakterier med varig virkning: brændt ind i produktet og strækker sig fra det indvendige til randen af toilettet. HygieneGlaze er effektiv i de områder, som er særligt modtagelige for akkumulering af bakterier.

Sammenlignet med almindelig glasur, dræber HygieneGlaze op til 99,9% af bakterier. Effektiviteten af HygieneGlaze antibakterielle egenskaber er blevet videnskabeligt bevist af hygiejniske og mikrobiologiske test

HygieneGlaze  er tilgængelig for flere toiletter og urinaler i forskellige serier.

Få et tilbud

ME BY STARCK

ME by Starck er en serie fra Duravit og Philippe Starck, der appellerer til enhver stil – ren, elegant, naturlig eller rå.ME by Starch er en tidløs, møbel serie der tilpasser sig forskellige stilarter. Dette lykkedes ved at reducere designet helt og fokusere på brugernes personlighed.

SensoWash® DOUCHETOILETTER

Naturligt rent og frisk. Intet er så grundigt, hygiejnisk, naturligt og så forfriskende som rengøring med vand. Derfor bliver douchetoilettet – en kombination af toilet og bidet – mere populær. Vand er betydeligt blødere og blidere end toiletpapir og brugeren af et douchetoilet efterlades med en mere ren, frisk og behagelig fornemmelse.