fbpx
Duravit Sensowash2020-03-02T15:41:42+00:00
DURAVIT SENSOWASH duchtoilet

Duravit SensoWash

Duravits stilrene duschtoilet Sensowash tilbyder den mest naturlige form for hygiejne – rengøring med vand. Duravit har nu introduceret en ny tilføjelse til sin serie af bidetsæder, som tilbyder alle fordelene ved et bidetsæde og er det perfekte produkt for dem der værdsætter purisme og enkelhed.

Udseendet af et traditionelt men alligevel elegant toilet

Det flade låg/sæde kombination er en nyskabelse i formen, og udseendet af et traditionel men alligevel elegant toilet. Den enestående funktionalitet og enkel betjening gør også SensoWash Slim den ideelle løsning til offentlige og halvoffentlige områder. Takket være det integrerede sikkerhedssystem, overholder SensoWash Slim EN 1717 drikkevandskrav.

SensoWash Slim toiletsæde er så flad at fjernbetjening er slank

Denne kontrol gør det nemt at betjene alle funktioner. Efter toiletbesøg skal du blot vælge den ønskede rengøringsfunktion: “Skyl”, “Dameskyl” eller “Komfortskyl”. Et integreret varmelegeme gør det muligt at opretholde en konstant vandtemperatur, der kan indstilles som ønsket.

Efter brug er fjernbetjeningen tilbage i vægholderen. Låget og sæde åbner og lukker automatisk og forsigtigt takket være den bløde lukning.

FØR PRIS KR. 16845

PRIS KR. 9990

SPAR 6855 KR.