fbpx
Me By Starck2020-01-14T14:40:36+00:00

ME by Starck

Moderne design undgår design

Hvordan kan du oprette en moderne, men alligevel tidløs, møbel serie der tilpasser sig forskellige stilarter? Ved at reducere designet helt og fokusere på brugernes personlighed og individualitet i stedet. ME by Starck: En ny møbel serie fra Duravit og Philippe Starck, der appellerer til enhver stil – ren, elegant, naturlig eller rå.

ME by Starck Duravit

Individuelt badeværelsesdesign starter ved håndvasken

Med otte forskellige håndvaskeløsninger tilbyder Me by Starck en moderne puristisk serie til den private bolig- og projektområder. Den smalle kant er et visuelt designsignatur, som også afspejler sig i toiletter og urinaler. Den smalle kant gør håndvasken let at se på selvom dybden er større og mere komfortabel. Me by Starck er den ideele løsning uanset om du leder efter en stor vask til familiens badeværelse, nedfældningsvask, bowler, møbelvaske eller pladsbesparende hjørnevask til det lille toilet.

Ny porcelænsoverflade

Alle håndvaske kan nu leveres i hvid mat porcelæn. Her vist med en lille vask til gæstetoilettet og en asymmetrisk møbelvask.

I perfekt samspil med den nye møbelserie L-Cube

Duravit badeværelseME by Starck passer godt sammen med Duravits designserie L-Cube.

På billedet her ser du eksempelvis det flotte ME by Starck vaskeskab, som fås i 830 mm og 1030 mm. Spejlet er ligeledes L-Cube og har indbygget ikke-blændende LED-lys, som kan tændes, slukkes, øges og dæmpes via infrarød sensor. 

ME by Starck højskabet måler 1760 mm højde, 400 mm bredde, 240 mm dybde og har låger fra L-Cube.

Endelig er det Starck badekaret med integreret nakkestøtte og Starck Slimline brusekar.

ME by Starck Duravit

Toilet: Tidløs, randløs, ubesværet

ME by Starck vægmonteret toilet Rimless® med optimal skylning. Vandbesparende og let konstrueret. Monteret med skjult montering – Durafix. Det perfekt udformet toiletsæde er udstyret med soft close. Deluxe version giver endnu bedre hygiejne: brusebad- toilet sæde SensoWash® Slim, herunder infrarød fjernbetjening til alle grundlæggende funktioner.

Lydløst toiletsæde

En blid berøring er alt der skal til, og toiletsædet sænker automatisk og lukker blidt og roligt.