Duravit – Badekar

DURAVIT BADEKAR

AKRYL – ET MATERIALE MED ATTRAKTIVE EGENSKABER

På badeværelset tilbyder det varme, bløde og strukturfri akryl flere fordele frem for andet materiale. Akryl føles behageligt mod huden, og får med det samme brugeren til at slappe af.

Akryl gør derudover også rengøringen nemmere. Akryl kan ikke angribes af snavsede partikler, og derfor kan badekarrene rengøres med en blød klud og varmt vand. Mere modstandsdygtig snavs kan fjernes med en mild sæbe og varmt vand.

Materialet er også UV-stabilt, så du kan være sikker på, at badekarret vil bevare den samme glans år efter år. Set fra et designperspektiv, tilbyder sanitetsakryl uvurderlige fordele og maksimal alsidighed takke være måden det er produceret på.

Få et tilbud

Duravit Luv badekar

LUV

Det unikke design i Luv serien, kombinerer nordisk minimalisme med tidløs elegance. Bløde former tillader en stringent geometri. Luv defineres af præcise, rene, fine former og kanter.

Karret fås både som fritstående, back-to-wall og som hjørnemodeller

Karret måler 160 cm

CapeCod badekar

CAPE COD

Cape Cod fjerner alle barrierer mellem ind- og udendørs, hvilket gør naturen en permanent del af badeværelset, med organiske former og autentiske materialer. Fantastisk tynd badekar kant, organiske former og blide integrerede kurver og en silkeblød overflade, gør dette kar til noget helt unikt.

Karret fås både som fritstående, back-to-wall og som hjørnemodeller

Karret måler 165 cm

Duravit DuraSquare badekar

DuraSquare

Præcis. Rektangulær. Og så alligevel blød og svævende. Porcelæn fra DuraSquare samler ubesværet modsætninger og ser samtidig utroligt godt ud. Klarhed, præcision og minimalisme, som ikke kun er moderne og tidløs, men også bæredygtig og holdbar.

Karret fås både som fritstående, back-to-wall og som hjørnemodeller.

Karret måler 160 cm eller 185 cm