Copenhagen Bath – Badekar

COPENHAGEN BATH

Komposit materialer så som Corian® og solid surface, har været et foretrukket materiale i vore køkkener i mange år. Den komplet porefrie overflade egner sig derfor perfekt til badeværelsesprodukter som badekar, håndvaske og bordplader i badeværelset.

Derfor har Copenhagen Bath® specialiseret sig i badeværelses-produkter i komposit.
Acovi® komposit består af en blandning af naturlige mineraler og akryl. Kompositten bliver model støbt eller limet til den endelige form. Dette giver materialet en enestående holdbarhed.

Acovi® komposit er 100% massivt og indeholder ikke sten. Derfor tåler Cophenhagen Bath komposit produkter rengøringsmidler som bl.a. kalkfjerner.

Dertil er, at det er nemt at reparere uheldige ridser og afslåede stykker, hvilket kan være vanskeligere ved komposit-produkter der kun er overfladebehandlede.

HAMMERSHUS

Hammershus er et meget eksklusivt designbadekar, formstøbt i ét stykke i Acovi® komposit. Materialet har gjort det muligt at arbejde med stramme, men bløde linjer og smukt afrundede nordiske former.

TQ5

Q5 badekar er det 4. badekar designet af danske prisvindende designer Mikal Harrsen for Copenhagen Bath. Harrsens unikke design med stilrene former på ydresiden, og de organiske bløde former indvendig giver en optimal komfort og nydelse.

YUNO

Bløde kurver definerer det indre af badekarret som gør det meget behageligt at sidde og ligge i. YUNO-badekarret er velegnet som et fritstående badekar eller til placering op ad en væg.

Få et tilbud