fbpx
DURAVIT SENSOWASH2019-08-23T14:36:50+00:00
DURAVIT SENSOWASH duchtoilet

DURAVIT SENSOWASH

SensoWash® tilbyder den mest naturlige form for hygiejne – rengøring med vand. Duravit har nu introduceret en ny tilføjelse til sin serie af bidetsæder. SensoWash® Slim tilbyder alle fordelene ved et bidetsæde og er det perfekte produkt for dem der værdsætter purisme og enkelhed.

Udseendet af et traditionel men alligevel elegant toilet

Det flade låg/sæde kombination er en nyskabelse i formen, og udseendet af et traditionel men alligevel elegant toilet. Den enestående funktionalitet og enkel betjening gør også SensoWash® Slim den ideelle løsning til offentlige og halvoffentlige områder. Takket være det integrerede sikkerhedssystem, SensoWash® Slim overholder EN 1717 drikkevands krav.

SensoWash® Slim toiletsæde er så flad at fjernbetjening er slank

Denne kontrol gør det nemt at betjene alle funktioner. Efter toiletbesøg skal du blot vælge den ønskede rengørings funktion: “Skyl”, “Dameskyl” eller “Komfortskyl”. Et integreret varmelegeme gør det muligt at opretholde en konstant vandtemperatur, der kan indstilles som ønsket.

Efter brug er fjernbetjeningen tilbage i vægholderen. Låget og sæde åbner og lukker automatisk og forsigtigt takket være den bløde lukning.

FØR PRIS KR. 16845

PRIS KR. 9990

SPAR 6855 KR.

BESTIL NU