Sofie Bæk renovering badeværelse gør-det-selv

Sofie Bæk imponerede med sit gå-på-mod

Vangvedvængets VVS havde onsdag den 30. oktober 2019 inviteret alle interesserede til inspirationsaften i det store showroom på Vangvedvænget 1 i Voel.

Til at inspirere de fremmødte boligejere til at kaste sig ud i renovering af badeværelset og resten af bolig havde vi inviteret ligahåndboldspiller, gør-det-selv kvinde og indretningsarkitekt Sofie Bæk. Hun imponerede alle med sit store gå-på-mod til at trække i arbejdstøjet og Youtube sig til en masse nye håndværkskompetencer.

Bordpladen i køkkenets maling er anbefalet af en der sælger skibsmaling, så det helt sikkert kan holde til både at blive skrubbet godt af og ridset af knive, bradepander og andet køkkenudstyr.

Panelerne i gangen har håndboldprofilen selv skåret ud med hjælp fra sin familie, og her et års tid efter overtagelse af lejligheden er sidste touch ved at være lavet.

På trods af de opfindsomme løsninger, slog Sofie Bæk benene væk under flere af vores faste leverandører, der var åbenlyst imponeret over hendes grundighed med at undersøge og kigge videoer på Youtube inden hun kaster sig ud i helt nye projekter.

Udover Sofie Bæks inspirerende oplæg, stillede en række af vores leverandører op til spørgsmål og indblik i nye trends inden for badeværelser.

Flere af de fremmødte boligejere udnyttede desuden muligheden for i ro og mag at gå rundt i vores store udstilling og med hjælp fra både vores medarbejdere og leverandører beslutte sig for møbler og sanitet til deres kommende badeværelser.

Alt i alt havde vi en rigtig god og hyggelig aften med nogle engagerede gæster og ikke mindst lækker mad fra Signesminde Kro.

Book et møde med vores badeværelseskonsulent

Udfyld formularen og bliv kontaktet.