JORDVARME

Blandt vores mest populære produkter er varmepumpen, som genererer mellem 3 og 3,5 kilowatt varme ud af en enkelt kilowatt strøm. Varmepumpen kobles på et jordvarmeanlæg, som bliver gravet ned i haven og varmes op af solens stråler.

Jordvarme er selvsagt nemmest at installere i forbindelse med nybyg, men det kan også lade sig gøre, at grave ned i en etableret have. Det hjælper vi naturligvis med at finde den bedste løsning på til mindst mulig gene for dig.

LÆS MERE OM JORDVARME HER

SOLEN TILFØRE ENERGI TIL JORDEN OG LUFTEN

Ved at udnytte gratis og vedvarende energiressourcer til opvarmning får du en utrolig miljøvenlig og effektiv varmeløsning, hvor solen leverer op til 75 % af energien til varmepumpen.

Med Vaillants flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive kan du udnytte alle fordelene ved vedvarende energi og tilgodese miljøet, idet du mindsker energiforbruget og CO2 udslippet betragteligt. Varmepumperne afgiver nemlig op til fem gange så meget varme i forhold til elforbruget.

OPTIMAL BOLIGKOMFORT MED JORDVARME

Vaillants effektive og intelligente flexoTHERM exclusive ogf lexoCOMPACT exclusive varmepumper kan skræddersys til ethvert behov for opvarmning og varmtvandsproduktion til boligen. Varmepumperne byder på varme og enkel betjening – også online.

Når du vælger en flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive jordvarmepumpe opnås et maksimalt udbytte af omgivelsernes ressourcer, da du kan udnytte den lagrede solvarme i jorden hele året.

For at etablere et jordvarmeanlæg skal der lægges jordslanger i en frostfri dybde på minimum 1 meter og med 1,3 meter i centerafstand. Længden og antal kredse af jordslangerne afhænger af jordtype og størrelse på varmepumpen. Der skal som hovedregel nedlægges jordslanger på et areal, der er dobbelt så stort som boligen.

Du kan også vælge at få lavet en boring i din have, og derved udnytte jordvarmepumpens positive egenskaber ved, at en sonde henter energi dybere i jorden, hvilket oven i købet øger din varmepumpes effektivitet.

FlexoTHERM / FlexoCOMPACT

FlexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive er opbygget omkring et universalt koncept, idet samme væske/vand varmepumpe kan anvendes enten som jordvarme- eller luft til vand varmepumpe:

– Ved jordvarmeanlæg via jordslanger eller en boring, hvor energien overføres til varmepumpen inde i huset.

–  Ved luft til vand varmepumpeanlæg, hvor udeluftens energi overføres til varmepumpen via en udendørsenhed.

OPTIMAL VARMELØSNING TIL ETHVERT BEHOV

Montering og installation af Vaillants flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive kan ske stort set hvor det ønskes. Varmepumpen optager ikke meget plads, og lågen kan desuden valgfrit åbnes i højre eller venstre side.

flexoTHERM exclusive er solo varmepumpen, som tilpasses ethvert behov. For optimal varmtvandsproduktion kombineres varmepumpen med en af Vaillants effektive varmtvandsbeholdere.

Med flexoCOMPACT exclusive uniten får du en komplet varme- løsning til opvarmning af boligen og det varme brugsvand. Uniten har indbygget varmtvandsbeholder. Uniten kan skilles i to dele for enkel transport og montage.

FORDELE MED flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive

– Fremtidssikret varmeløsning

– Udnyttelse af vedvarende energi

– Samme varmepumpe anvendes enten som jordvarme eller som luft til vand varmepumpesystem

– Lavt elforbrug

– Minimalt lydniveau fra 37,4 db(A)

– Høj fremløbstemperatur op til 65° C sikrer maksimal varme- og varmtvandskomfort via ny EVI teknik

– Årlig energieffektivitet op til 201 %

TILSKUD TIL JORDVARME

Vidste du godt, at du kan få tilskud til installation af varmepumper, herunder også jordvarmepumper:

– Varmepumper, herunder luft-til-luft varmepumper med og uden kølefunktion

– Jordvarme: Hele jordvarmesystemet, inkl. jordslange

Læs mere om mulighederne for at få tilskud til omlægning eller udskiftning af din varmeløsning her.

Hør mere om jordvarme

Kontakt os for en uforpligtende snak om din nye energirigtige varmeløsning.