Renovering af badeværelser Silkeborg
Badeværelsesrenoveringer er Vangvedvængets VVS’ speciale, hvad end der er tale om en totalrenovering med nye bliver, gulvvarme, nye møbler, ny indretning mv., eller om det er en mindre istandsættelse med eksempelvis ny vask og vaskeskab eller nyt toilet, så har vi bygget mangeårig ekspertise op, så vi kan sikre vores kunder en god oplevelse og et flot resultat. 

Herunder kan du se billeder fra en kunde, som stod over for en totalrenovering af både husets store badeværelse samt gæstetoilettet. Kunden har valgt møbler mv. i vores store showroom og efterfølgende har vi i samarbejde med øvrige håndværkere renoveret de to rum efter kundens ønsker.

Vi har en erfaring og ekspertise, som gør at pris og kvalitet altid hænger sammen, og at arbejdstiden bliver planlagt til mindst mulig gene for vore kunder.

I vores showroom på Vangvedvænget 1 i Voel har vi udstillet badeværelsesmiljøertoiletter, bruserebadekar, armaturer, afløb samt andet interiør til badeværelset. Her bliver du mødt af vores badeværelseskonsulent, som viser dig rundt og gennem tæt dialog med dig finder de elementer, der passer bedst til både din stil og til resten af boligen.

Vi står for alt VVS-arbejdet og hjælper også gerne med at henvise til murer og elektriker, når renoveringen kræver disse kompetencer.

Inden aflevering af det færdige byggeprojekt, stort som lille, gennemføres et afsluttende kontrolbesøg, så vi altid er sikker på, at det endelige resultat lever op til jeres ønsker.

Ring nu på 8685 3235 eller send en mail til info@vangved.dk og få et tilbud på renovering af dit badeværelse.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at få drømmebadeværelset hvad end det indeholder den store hjemmewellnessafdeling eller blot er et beskedent lejlighedsbadeværelse.

Book et møde med vores badeværelseskonsulent

Udfyld formularen og bliv kontaktet.