STRØMBERG BAD

Vangvedvængets VVS Strømberg Bad
SE MERE STRØMBERG

STRØMBERG – REN NYDELSE

Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset målrettet det nordiske marked. Med fokus på materialevalg, design og innovation har de produceret nyskabende produkter med dansk design i mere end 20 år.

HISTORIEN BAG STRØMBERG

Strømberg blev etableret i 1999 i København. I begyndelsen var fokus på håndklædetørrere, og derfra er det gået stærkt med udvikling af forskellige produkter. I dag finder du et bredt udvalg af badeværelsesprodukter hos Strømberg:

  • Møbler
  • Badekar
  • Bruseløsninger
  • Håndklædetørrere
  • Armaturer

Strømbergs styrker ligger i det danske design, europæisk produktion med materialer i høj kvalitet. På den baggrund ydes der altid 30 års garanti på produkterne, hvilket giver kunden en ekstra tryghed.

MØBLER

Fra den eksklusive Skagenserie til den moderne Domo, fra den klassiske Urbane til den pladsbesparende Sierre, finder du hele otte komplette møbelserier hos Strømberg, som spænder fra 50 til 200 cm i bredde.

Kombineret med indbygningsvaske eller bordplader med fritsående vaske, lækre greb i et hav af designs og et stort sortiment i matchende tilbehør, så bliver valgmulighederne uanede, uanset hvilken stil du er på udkig efter. Og det sikrer dig, at du altid kan få opfyldt dine badeværelsesdrømme.

BADEKAR

Strømbergs badekar er ensbetydende med glatte overflader og rene linjer, elegant design og flot udseende. Alle disse egenskaber forenes i det omfattende badekarsortiment fra Strømberg. Uanset hvilket badekar du vælger fra vores kollektion, vil du opleve ren nydelse.

Strømberg har et stort udvalg af fritstående, rektangulære, hjørne- og brusebadekar. Modellerne findes i mange størrelser, så du kan finde lige præcis det badekar, som passer til dig og dit badeværelse.

Mange af vores badekar er forstærket med Carronite™. En højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er et badekar i akryl, som har en styrke og holdbarhed, som man normalt forbinder med et traditionelt badekar i støbejern.

BRUSEAFSKÆRMNINGER

I Strømbergs kollektion kan du skabe en bruseniche lige efter din smag og dine ønsker. Vælg en brusevæg og få den tilpasset efter dit ønske eller skab en selv. Strømbergs bruseløsninger er praktiske, elegante og nemme at holde rene. Den nye serie af rammefrie løsninger, Lucca er minimalistisk og enkel – perfekt til det nordiske badeværelse.

HÅNDKLÆDETØRRERE

Håndklædetørrere giver dit badeværelse personlighed. Har du en håndklædetørrer på badeværelset, har du et godt hjælpemiddel til at holde orden.

Hygiejnisk er det en sikker vinder. Men det er mere end det. En håndklædetørrer er et designelement, som giver dit badeværelse personlighed. Nyd den dejlige fornemmelse af varme håndklæder efter et skønt bad.