ORAS

Vangvedvængets VVS Oras

Oras er en finsk familieejet virksomhed, der har udviklet og produceret vandhaner til køkken, bad og brus siden 1945. Alle vandhaner er fremstillet i Europa og med europæiske råmaterialer.

Alle produkter er desuden testet på egne laboratorier, inden de forlader fabrikken.

Vandhaner til alle formål

Oras gør en særlig indsats for at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde for på denne måde at kunne gøre en reel forskel i hverdagen.

I sortimentet finder du produkter til alle tappesteder i hjemmet: køkken, bryggers, håndvask, brus og badekar. Bredden spænder fra traditionelle vandhaner med ét greb til berøringsfri vandhaner og bruseløsninger med koldt- og varmtvandsterapi.

Om du ønsker en vand- og energibesparende løsning eller ren luksus i hverdagen, så finder du en løsning i Oras’ sortiment.

Det er et defineret formål med produkterne, at de skal forbedre livskvaliteten for kunderne, både i det private hjem og på offentlige steder. Alle produkter er designet til at fungere pålideligt og på en miljøvenlig måde gennem hele levetiden. De er tidløse i både form og funktionalitet. 

Vandhaner siden 1945

Oras blev grundlagt 8. Maj 1945 i Rauma, Finland af Hr. Erkki Paasikivi. Siden grundlæggelsen har virksomheden fokuseret på designprodukter af høj kvalitet med brugervenlige tekniske løsninger, der bidrager til besparelser på vand og energi. Allerede i 1990erne introducerede Oras de første berøringsfri elektroniske armaturer på markedet.

Virksomhedens mission er at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde. Visionen er, at blive europæisk markedsleder på avancerede sanitetsartikler.

Hovedkontoret ligger i Rauma, Finland og virksomheden har tre fabrikker: Kralovice (Tjekkiet), Olesno (Polen) og Rauma (Finland).

Læs mere om Oras og se deres vandhaner her.