GROHE

GROHE er blandt verdens førende sanitetsvirksomheder og bringer med kerneværdierne kvalitet, design, teknologi og bæredygtighed innovative og suveræne produkter til markedet.

Med hovedsæde i Tyskland fremstiller virksomheden produkter og løsninger i høj kvalitet og med omtanke for miljøet. Produktionen bliver C02-neutral i 2020.

Med budskabet ”Pure Freude An Wasser”, er hovedmissionen at skabe gode oplevelser med vand. Dette gøres med værdiskabende produkter som bl.a. Red & Blue som giver en bedre køkkenoplevelse, Sensia Arena som giver mere komfort og eksklusivitet ved toiletbesøg og vandsikkerhedssystemet Sense & Sense Guard der forhindrer oversvømmelser og vandskader og dermed giver tryghed til boliger.

Vangvedvængets VVS GROHE REDKogende vand fra hanen

Med GROHE Red får du kogende vand direkte fra hanen og dermed kan du hurtigt og nemt komme i gang med at koge pasta, blanchere grøntsagerne til aftensmaden eller få morgenkaffen på bordet. Den er også udstyret med en børnelås der sørger for, at sikkerheden er i orden.

Systemet gør det nemmere, sjovere og hurtigere at klare opgaverne i køkkenet.

Vangvedvængets VVS GROHE BLUE

Iskoldt vand med brus fra hanen

En GROHE Blue kan levere tre forskellige slags afkølet og filtreret vand, med blid eller moderat brus eller helt uden. Alt det vand der tappes er dejligt friskt, afkølet og filtreret, dvs. at det er forfriskende, lækkert og sundt. Der filtreres en masse tungmetaller og andre affaldsstoffer fra vandet og det smager derfor bedre. Derudover slipper du for at have plastflasker stående i køleskabet og fylde og dermed sparer du både på pladsen i køleskabet og på miljøet.

Teknologisk showertoilet

Det moderne showertoilet Sensia Arena giver en helt særlig toiletoplevelse der er enormt ren og hygiejnisk. Toilettet benytter vand til rengøring efter toiletbesøg og giver en skøn renhed der virkelig kan mærkes. Det giver en dejlig frisk følelse af komfort og eksklusivitet. Med GROHE Sensia Arena kan du altid sidde på første klasse, også i dit eget hjem.

Vangvedvængets VVS GROHE Sense & Sense GuardGROHE Sense & Sense Guard

Vandsikkerhedssystemet Sense & Sense Guard er til dig, som værner om dit hjem eller blot er træt af vandskader – om du er husejer eller ej. Sense & Sense Guard monitorerer bl.a. luftfugtighed, temperatur og vandforbrug og notificerer dig via smartphone i tilfælde af, at der findes noget usædvanligt samt ved lækager eller rørbrud. Vandsikkerhedssystemet kan tilkobles app’en, ”Sense” og du kan derfor holde hjemmet sikkert selvom du måske er i sommerhus eller på ferie i udlandet.

Læs mere om GROHE her.