Vangvedvængets VVS Geberit toilet
Vangvedvængets VVS Toilet badeværelse Ifö

Geberit Group er specialiseret i sanitetsprodukter og findes i dag i næsten 50 lande verden over.

Geberit har en bæredygtig profil og går ikke på kompromis med miljøhensyn i fremstillingen af produkterne, som omfatter både toiletter, håndvaske, møbler, bruseafløb mv.

Det markante miljøhensyn omfatter blandt andet vandbesparende produkter, nye logistikløsninger, energieffektive produktionsanlæg og ansvarsbevidst uddannelse.

Produkterne er fremstillet i høj kvalitet og leveret med stor pålidelighed hvilket sikrer, at kunderne oplever fuld funktion i årtier ad gangen.

Ifö – en del af Geberit Group

Vangvedvængets VVS IföIfö har været en del af Geberit Group siden 2015. Ifö er en veletableret virksomhed, som har mere end 100 års erfaring med at producere kvalitetsprodukter af nordisk design med stor variation der gør det muligt at skabe et eksklusivt og personligt præget badeværelse. Ifö producerer miljøvenlige og vandbesparende sanitetsporcelæn, bruseløsninger og baderumsmøbler.

Produktsortimentet omfatter såvel kvalitetsrørssystemer bag væggen, som moderne og innovative løsninger i selve badeværelset – fra væghængte toiletter til møbler og brus/bad.