fbpx
L-Cube2020-01-14T14:43:21+00:00

L-CUBE

Plads til fordybelse.

Dette er hvordan designer Christian Werner beskriver visionen, der gav anledning til L-Cube møbelserie, der fjerner alle unødvendige elementer for at opnå den ultimative forsimplede skønhed. Med færre ” forstyrrelser ” bliver brugeren inspireret til virkelig at slappe af og lade op.

c-bonded (integreret). Ny teknologi. Ny purisme.

Darling New, serien for individualister, præsenterer en innovation: Darling New c-bonded (integereret). Med en helt ny radikal teknisk løsning udviklet af Duravit, er vasken nu integreret med vaskeskabet på en innovativ måde.

Fremstillet med millimeter præcision, passer porcelænsvasken helt præcist i møblet. Materialerne glider nemt sammen og fremstår som en helhed uden samlinger. Darling New c-bonded integrerede vaske sammen med møbelserien L-Cube af Christian Werner, tillader dig at skabe nye innovative løsninger og meget mere frihed på badeværelset.

Individuelle løsninger

De grebsfri møbler skaber en visuel ro og afslapning og er samtidig praktiske og rengøringsvenlige. Farver har stor indflydelse på vores følelser. Takket være det brede udvalg af overflader – 11 forskellige dekorefarver, 6 i ægte træfinér og 13 lakfarver – kan alle skabe en personlig indretning som er tilpasset rummet.

Dekorefarver har overflader med et naturligt look som er robuste og nemme at rengøre. Ægte træfinérer belagt med melamindekore som er modstandsdygtig overfor fugt. Lakfarver garanterer et speciel look og finish i meget høj kvalitet.

Skabe på mål

Et af Duravit’s mål er at skabe mere individualitet på badeværelset. Derfor er det en logisk konsekvens, at de nye L-Cube højskabe nu kan bestilles på individuelle mål. Vælg den ønskede højde, bredde og dybde fra 600mm x 250mm x 200mm op til maksimalt 2000mm x 500mm x 363mm.

Let men utrolig solid

På grund af det unikke design af L-Cube møbelserien, er Christian Werner lykkes med at skabe nogle møbler, som fremstår svævende og lette. Dette gælder specielt på de vægmonterede løsninger. Hvis det ikke er muligt med en vægmonteret løsning, kan der tilkøbes krom ben, der sikrer stabilitet.