fbpx
Cape Cod2019-11-21T13:11:17+00:00

CAPE COD

Ånden i Cape Cod

Cape Cod er beliggende i New England ud for USA’s kyst. Regionen der er kendt for sine strande, krystalklart vand og utæmmede natur, er inspirationen til Cape Cod, den nye badeværelse serie af Philippe Starck og Duravit.

Natur er en permanent del af badeværelset

Cape Cod fjerner alle barrierer mellem ind- og udendørs, hvilket gør naturen en permanent del af badeværelset, med organiske former og autentiske materialer såsom massivt ægte træ og porcelæn. Med Cape Cod har Starck og Duravit genopfundet badeværelset som et sted for foryngelse af sind, krop og sjæl.

Design originalitet med tidløs modernitet

Cape Cod kombinerer design originalitet med tidløs modernitet ved at tilbyde en slank og tynd porcelæns bowle, en imponerende blanding af møbel materialer og et organisk formet badekar.

Usædvanligt elegant

Det usædvanlige design og mix af materialer, herunder krom og hvid højglans finish gør Cape Cod baderumsmøbler usædvanlig elegant. Områder skjult bag slanke døre og side hylder tilbyde yderligere opbevaringsløsninger.

Spektakulære badekar med luksuriøse detaljer

Spektakulær: de organiske kurver og den utrolig tynde karbads rand på det fritstående Cape Cod badekar. En særlig luksuriøs detalje er den integrerede nakkestøtte på karbadets ryg.

Tynd badekars kant, organiske former og blide integrerede kurver

Ligesom bowlen og badeværelses møbler, Cape Cod badekar sikre at materiale og form skaber en innovativ enhed. Takket være det nye Duravit materialet DuraSolid blev de mindste detaljer af Starck design realiseret: fantastisk tynd badekar kant, organiske former og blide integrerede kurver. Fra det monolitiske design til den integrerede hovedstøtte, tilbyder Cape Cod en kontinuerlig satineret overflade, der også er behagelig at røre ved.