DURAVIT

Vangvedvængets VVS Duravit badeværelse

AKTUEL KAMPAGNE

Vinterkampagne starck t
RESERVER

Design og bæredygtighed

Duravits designbrand

Hvordan kan vi genkende et godt design, når individuel smag kan være meget forskellig?

Duravit har gennem årene modtaget mange internationale designpriser. Priser som fejrer design, som er blevet Duravits kendemærke gennem årene.

Designerne selv er hver især specialist i sit felt – en fremtrædende global innovator med en fornemmelse for godt design. Godt design, som Duravit og dens designere ser det, er aldrig på bekostning af det praktiske – ingen af ​​dem er interesseret i “design for designets skyld”.

Endelig er der badeværelsets brugere og deres sæt af behov og krav. Takket være en løbende dialog med sine handelspartnere og forhandlere er Duravit specialiseret i at løse kundernes behov og krav.

For Duravit gælder det, at et godt badeværelsesdesign synes specielt skabt til at passe til alle individuelle smage.

Bæredygtig produktion

I dag taler alle om miljømæssig ansvarlighed. En praksis Duravit har kæmpet med i årevis i sit udvalg af materialer, teknologiske applikationer og produktionsmetoder. Bæredygtighed er selve grunden til, at Duravit fortsætter med at arbejde med porcelæn. Et materiale der daterer sig tilbage til 8000 f.Kr. I dag er fremstillingen af ​​Duravits sanitetsprodukter stadig porcelæn – ler, kaolin, feldspat og kvarts – et sæt af naturlige, regenererende stoffer. Denne sammensmeltning bruger Duravit i en miljøvenlig produktionsteknologi med selskabets omhyggelige kvalitetskontrol, hvilket resulterer i funktionelle produkter med lang levetid.

Hos Duravit er det bæredygtige materialer, moderne ekspertise og fremsyn til at erkende, hvad der vil være vigtigt i morgen, der omfatter de væsentlige ingredienser for smukke og ansvarlige levende badeværelser.

Den internationale bredde af Duravit

Duravit har showrooms i både Manhattan, Paris, Shanghai og i Åbyhøj ved Aarhus.

Duravits Design Center ligger dog i Hornberg, hvor det hele startede tilbage i 1817. I hjertet af Tysklands Schwarzwald ligger det 1500 m2 store designcenter – designet af Philippe Starck. Centret indeholder alt lige fra badeværelser, bygningshistorie og designmuligheder.

Fremstilling af porcelæn siden 1817

Det hele begyndte i 1817 i Hornberg, Tyskland, da Georg Friedrich Horn byggede fabrikken, som dengang udelukkende fokuserede på fremstillingen af ​​porcelæn. I 1956 udviklede produktionen sig fra fajance til porcelæn. En udvidelse af produktsortimentet til også at omfatte sanitære keramik. Dette gav en platform for fremtidig succes og blev således startskuddet for Duravit, som vi kender det i dag.

I dag opererer Duravit AG på internationalt niveau og har 10 produktionsanlæg med en arbejdsstyrke på mere end 6.000 medarbejdere på verdensplan.

En kilde til Duravits enorme styrke er den dybe forbindelse til Schwarzwald. Derfor er Duravit partner og sponsor for Schwarzwald naturpark, et stort naturreservat, der også er Tysklands største naturpark. Derudover gør Duravit alt for at beskytte de naturlige elementer som vand, luft og jord. En proces, der starter med ressourcebesparende fremstillingsmetode.

Selv med nye produkter tager Duravit hensyn til miljøet og sikrer, at uanset hvad de fremstiller, bruger de naturlige ressourcer.

Duravit AG er officielt blevet certificeret for sit engagement i miljøet i overensstemmelse med ISO 14001.

“Håndlavet” kvalitetssikring

Selv om vi lever i en tid med højteknologi og automatisering, når det kommer til produkter med så høje krav til design og funktion, er kvaliteten fortsat meget afhængig af menneskelig færdigheder. Duravit fortsætter med at opretholde det store håndværk, for at sikre denne høje standard. Dette gælder for fremstillingen af ​​porcelæn samt til alle andre produktionsområder på Duravit.

Læs mere om Duravit her.