Åbent Hus med gode tilbud og oplysning om nye varmeløsninger

Vangvedvængets VVS inviterer til åbent lørdag den 28. september 2019

Gå amok i vores gode tilbud på badeværelsesmøbler, brusedøre, toiletter og meget mere, når vi åbner op for Åbent Hus og efterårsudsalg den 28/9 kl. 10-15 hos Vangvedvængets VVS på Vangvedvænget 1 i Voel.

  • 40 procent besparelser på udvalgte møbler fra Dansanis populære serier Mido og Luna
  • Slagtilbud på stilrent toilet fra Gustavsberg (Nordic3 3500) med soft close QR sæde til KUN 1350 kr.
  • Rabatter på op til 70 procent på udstillingsmodeller fra vores showroom
  • Mød og tal med repræsentanter fra Duravit og Strømberg

På dagen får vi også besøg af konsulenter fra Duravit og Strømberg, som vil hjælpe med hvordan du kan indrette dit (nye) badeværelse.
Tag blot en tegning med mål med af det badeværelse, du ønsker at renovere, så vi kan se mulighederne for os.

Tilbuddet på toilettet fra Gustavsberg gæler så længe lager haves, så kom tidligt for at være sikker på at få fingre i et. Normalprisen på Nordic3 3500 er 3145 kr., så du sparer hele 57 %

Toilettet kan på dagen købes inkl. montering til kun 2995 kr.

Alle priser er inkl. moms.

Ny energirigtig varmekilde

Det er netop vedtaget, at Voel og Resenbro ikke bliver omfattet af fjernvarmenettet, og flere husstande står derfor måske over for et alternativt valg af ny og mere energivenlig varmekilde end den eksisterende.

Vores dygtige rådgivere vil til åbent hus stå klar til at hjælpe med at finde ud af hvilken varmeløsning der passer bedst til hver enkelt husstand med udgangspunkt i blandt andet isolering.

Du er også velkommen til at komme forbi Vangvedvænget 1 inden den 28. september til en snak om dine muligheder for at få installeret eksempelvis varmepumpe, kedel eller andet.